Menu Motto, autorska restauracja Beaty Śniechowskiej zakwalifikowała się do najnowszej edycji żółtego przewodnika Gault&Millau 2019.

Z końcem listopada 2018 roku ukazał się kolejny, najbardziej znany na świecie przewodnik gastronomiczny Gault&Millau 2019. W tej edycji znalazło się w nim aż 39 lokali z Wrocławia, a wśród nich nasz klient, Menu Motto. To już kolejny raz, ponieważ Menu Motto znalazło się w zeszłorocznej edycji żółtego przewodnika. Tym razem restauracja została odznaczona dwiema czapkami kucharskimi co stanowi niekłamany powód do domu, zarówno dla Szefowej Kuchni Beaty Śniechowskiej (które de facto była tez nominowana do tytułu najlepszej Szefowej Kuchni w Polsce), jak i dla nas, ponieważ wspieramy restaurację w działaniach wizerunkowych od początku jej istnienia.

To wyróżnienie stanowi niezbity dowód na wysoką jakość produktów, niebanalny smak, wygląd i sposób podania dań, przykładną obsługę oraz wyjątkowy wystrój i atmosferę panującą w restauracji.

Gratulujemy i życzymy kolejnych sukcesów!